Ventec

Frånluftsvärmepumpar

Är det dags att byta ut din frånluftsvärmepump? Med en ny frånluftsvärmepump från Thermia kan du se fram mot fortsatt trygg och säker uppvärmning, gott om varmvatten och en låg driftkostnad.

Här hittar du mer information och om du har frågor eller funderingar, så är du alltid välkommen att kontakta någon av våra återförsäljare.


Ventec

  • Speciellt anpassad för utbyte
  • Rostfri varmvattenberedare som kan leverera stora mängder varmvatten
  • Färgpekskärm
 
Funktioner
Anpassad för utbyte
Konstruktion och effektstorlek är optimerad för att smidigt kunna byta ut en äldre frånluftsvärmepump, oavsett tidigare varumärke. Lågt höjdmått gör den extra lätt att placera och installera.
Komplett lösning
Ger dig värme, varmvatten,ventilation och värmeåtervinning i en och samma enhet.
TWS
Den patenterade TWS-tekniken (Tap Water Stratificator) värmer upp varmvattnet i beredaren via en spiral, vilket ger en effektivare värmeöverföring och verkningsfull skiktning av vattnet. Resultatet blir att man får ut mer varmvatten från beredaren till en lägre kostnad.
Flytande kondensering
Separata system för reglering av husuppvärmning och varmvattenproduktion – så kallad flytande kondensering – ger ökad effektivitet och energibesparing.
Färgpekskärm
Inställningar görs via enkla och intuitiva menyer på en färgpekskärm.
Trygghetspaket
3 års fabriksgaranti på hela produkten
Samtliga av Thermias värmepumpar levereras med 3 års fabriksgaranti som gäller för hela produkten
16 års trygghetsförsäkring
När du som privatperson köper en luft/vatten- eller luft/luftvärmepump från Thermia ingår en trygghetsförsäkring som kan gälla ända upp till 16 år. De första sex åren är kostnadsfria och du väljer sedan själv om du vill förlänga försäkringen - ett år i taget - upp till maximalt 16 år.
Energimärkning
Med styrning
A +
Energimärkning för värmepumpen då den är inkopplad i ett värmesystem och styrs av värmepumpens egen reglerdator.
Utan styrning
A +
Energimärkning för värmepumpen som fristående produkt, d.v.s. utan att den är kopplad till ett värmesystem och utan att hänsyn tas till den inbyggda reglerdatorns funktion.