Uppvärmning.
Det är inget man slarvar med.

  

Om man vill uppnå toppresultat, ligga i täten och vara en vinnare – då kan man aldrig slarva med uppvärmningen. Det vet det svenska landslaget i längdskidåkning.


Det vet vi på Thermia också. Uppvärmning är den absoluta kärnan i vår verksamhet, och det har det varit ända sedan vi startade vårt bolag 1923.

Vi är därför stolta över att sponsra vårt fantastiska landslag i längdskidåkning. De satsar hårt och arbetar dagligen med att förbättra sin prestation. Uthållighet och fokus på detaljerna – det är en filosofi som vi på Thermia kan känna igen oss i. 

Vi har drygt 200 återförsäljare som levererar och installerar värmepumpar över hela landet. Om du behöver hjälp av en verklig expert på uppvärmning, ska du boka in ett kostnadsfritt hembesök med någon av dem redan idag. Hitta din närmsta återförsäljare här.

Charlotte Kalla levererar vinterns viktigaste råd.

Prata med en Expert

Din lokala expert hjälper dig gärna med goda råd när du funderar på att skaffa värmepump – helt kostnadsfritt!

Jag vill prata med en expert

Vi hjälper dig gärna med frågor när du funderar på att köpa värmepump. Fyll i formuläret så blir du snart kontaktad!

Namn: * Ort: * Telefon: * E-postadress: *

(* = obligatoriskt att fylla i)

Allt du behöver veta inför värmepumpsköpet

Det finns mycket att ta hänsyn till innan du beställer din värmepump. Beställ ditt exemplar av Stora Värmepumps-boken, så får du svar på allt du behöver veta. Boken kostar inget, allt du behöver göra är att fylla i formuläret nedan så kommer den hem i din postlåda.

Få värmepumpsboken kostnadsfritt
Namn: * E-postadress: Telefon: Adress: * Postnummer: * Ort: *

(* = obligatoriskt att fylla i)

Fyll i din e-postadress i formuläret, därefter får du tillgång till Stora Värmepumpsboken som pdf.

E-postadress: *

(* = obligatoriskt att fylla i)

   

Tre avgörande faktorer när du väljer värmepump

Det finns tre saker du bör titta extra noga på, när du vill hitta den bästa värmepump-lösningen för dig och ditt hus – årsvärmefaktorn, den viktiga varmvattenproduktionen och att välja rätt återförsäljare. 

Läs mer

Spara pengar från första dagen

Det finns en utbredd missuppfattning att det är dyrt att investera i värmepump. I själva verket börjar de allra flesta att spara pengar i samma ögonblick som värmepumpen tas i drift.

Läs mer

Grunderna på två minuter

Det är mycket man behöver sätta sig in i när man ska köpa värmepump. Det är många nya uttryck och en hel del saker man inte kände till innan. För dig som är riktig nybörjare kommer här en introduktion – de viktigaste grunderna på två minuter.

Läs mer