Thermias fastighetsavdelning – till din tjänst

Vi hjälper dig att ta fram den lösning som passar just din fastighets förutsättningar och behov. Alltifrån rådgivning till projektering och support.

Vi hjälper dig att hitta den bästa lösningen

Rätt dimensionering och inställning är avgörande för hur stora besparingar du kan göra, och vi har stor kunskap och erfarenhet inom området. Tillsammans med installatören tar vi fullt ansvar för att du får största möjliga effekt av din värmepumpsinvestering.

Tveka inte att kontakta oss för rådgivning:
Mail: fastighet@thermia.se
Tel: 0570-813 20

Kontaktpersoner - Fastighet

Därför är du viktig för oss

Fastighetsmarknaden är ett fokusområde för oss på Thermia. Du – som äger, förvaltar eller energieffektiviserar fastigheter – är viktig för oss. Det finns många skäl till det.

Behovet av energieffektivisering i fastighetsbranschen är större än någonsin. Sveriges befolkning blir större och behovet av bostäder och andra fastigheter kommer inte att minska inom överskådlig tid.

Samtidigt når allt fler äldre fastigheter en punkt där det är dags att modernisera värmesystemet. 

Därför har vi på Thermia valt att hårdsatsa på fastighetssektorn. Vi ser en sektor där vi kan göra en stark och bestående nytta.

Vi har under lång tid byggt upp en stark, dedikerad organisation. En hård satsning på forskning och utveckling har givit oss ett sortiment med spets, bredd och produkter i det absoluta toppskiktet.

För fastighetsägaren är värmepumpen en god affär, av flera skäl. Driftsnettot blir positivt direkt från första dagen. Den energisnåla tekniken är snäll mot planeten vi bor på. Ju fler som väljer energieffektiva alternativ, desto bättre för vår jord och vår lokala närmiljö.

En bekymmersfri drift är också en viktig anledning till värmepumpens ökande popularitet. Många uppskattar en anläggning som kräver minimal tillsyn. Tillsammans med våra partners har vi ett skapat ett service- och supportprogram som vi är mycket stolta över, och som gör att du som fastighetsägare kan känna dig trygg och säker. Dag efter dag, år efter år.