Luft/luft-värmepump

Är luft/luft-värmepump rätt typ av luftvärmepump för dig? Nedan hittar du mer information om tekniken, hur det går till att installera samt vanliga frågor och svar.

Fakta om luft/luft-värmepumpar

Här hittar du information om hur en luft/luft-värmepump fungerar, fördelar och nackdelar och vad som påverkar både kostnad och besparing.

FAKTA: LUFT/LUFT-VÄRMEPUMP

Att installera en luft/luft-värmepump

Processen för att installera en luft/luft-värmepump är inte särskilt komplicerad, men kräver en certifierad kyltekniker. Här förklarar vi hur det går till.

INSTALLERA LUFT/LUFT-VÄRMEPUMP

Begär offert

Vi tar alltid helhetsansvar för installationen av din värmepump. Vi hjälper dig även att beräkna ROT och din framtida besparing.

Jag vill begära offert

Fyll i formuläret så blir du snart kontaktad!

(* = obligatoriskt att fylla i)

1 av 4

Vanliga frågor och svar om luft/luft-värmepumpar

Varje dag hör människor av sig till Thermia Konsumentkontakt med olika frågor. Många frågor om luft/luft-värmepumpar återkommer och vi har sammanställt de allra vanligaste frågorna. Kanske finns svaret på din fråga här?

FRÅGOR OCH SVAR: LUFT/LUFT-VÄRMEPUMPAR

Om du funderar på en luft/luft-värmepump

Det finns mycket att ta hänsyn till innan du beställer en luft/luft-värmepump. Beställ ditt exemplar av Stora Värmepumpsboken, så får du svar på allt du behöver veta. Boken kostar inget, allt du behöver göra är att fylla i formuläret nedan så kommer den hem i din postlåda.

Läs mer om sjövärme

Fakta: Luft/luft-värmepump

Installation av luft/luft-värmepump