Luft/luft-värmepump

Är luft/luft-värmepump rätt typ av luftvärmepump för dig? Nedan hittar du mer information om tekniken, hur det går till att installera samt vanliga frågor och svar.

Fakta om luft/luft-värmepumpar

Här hittar du information om hur en luft/luft-värmepump fungerar, fördelar och nackdelar och vad som påverkar både kostnad och besparing.

FAKTA: LUFT/LUFT-VÄRMEPUMP

Att installera en luft/luft-värmepump

Processen för att installera en luft/luft-värmepump är inte särskilt komplicerad, men kräver en certifierad kyltekniker. Här förklarar vi hur det går till.

INSTALLERA LUFT/LUFT-VÄRMEPUMP

Begär offert

Vi tar alltid helhetsansvar för installationen av din värmepump. Vi hjälper dig även att beräkna ROT och din framtida besparing.

Jag vill begära offert

Vi hjälper dig gärna med frågor när du funderar på att köpa värmepump. Fyll i formuläret så blir du snart kontaktad!

Namn: * Ort: * Telefon: * E-postadress: *

(* = obligatoriskt att fylla i)

Vanliga frågor och svar om luft/luft-värmepumpar

Varje dag hör människor av sig till Thermia Konsumentkontakt med olika frågor. Många frågor om luft/luft-värmepumpar återkommer och vi har sammanställt de allra vanligaste frågorna. Kanske finns svaret på din fråga här?

FRÅGOR OCH SVAR: LUFT/LUFT-VÄRMEPUMPAR

Om du funderar på en luft/luft-värmepump

Det finns mycket att ta hänsyn till innan du beställer en luft/luft-värmepump. Beställ ditt exemplar av Stora Värmepumpsboken, så får du svar på allt du behöver veta. Boken kostar inget, allt du behöver göra är att fylla i formuläret nedan så kommer den hem i din postlåda.

Läs mer om sjövärme

Fakta: Luft/luft-värmepump

Installation av luft/luft-värmepump