Bra att veta

Här har vi samlat generell information som gäller både berg-, jord- och sjövärmepumpar, till exempel Thermias generösa garantier och trygghetsförsäkringar, vanliga frågor och svar samt hur du får energisnål kyla med din värmepump.

Kyla med bergvärme/jordvärme

Kan man få kyla med sin bergvärmepump eller jordvärmepump? Självklart - och till en väldigt låg kostnad. Så får du en heltäckande klimatanläggning med trygg värme på vintern och skön svalka på sommaren.

LÄS MER OM KYLA MED VÄRMEPUMP

Garanti och service

Att välja värmepump ska alltid vara tryggt. Därför erbjuder vi ett mycket konkurrenskraftigt paket med service, garantier och försäkringar när du köper en värmepump från Thermia.

LÄS OM GARANTI OCH SERVICE

Vanliga frågor och svar

Här samlar vi de vanligaste frågorna som vi brukar få om värmepumpar, tillsammans med våra svar och du kan filtrera frågorna på den värmepumpsort du är intresserad av.

TILL VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR

Begär offert

Vi tar alltid helhetsansvar för installationen av din värmepump. Vi hjälper dig även att beräkna ROT och din framtida besparing.

Jag vill begära offert

Fyll i formuläret så blir du snart kontaktad!

(* = obligatoriskt att fylla i)

1 av 4

Allt du behöver veta om bergvärmepumpar

Det finns mycket att ta hänsyn till innan du beställer din bergvärmepump. Beställ ditt exemplar av Stora Värmepumpsboken, så får du svar på allt du behöver veta. Boken kostar inget, allt du behöver göra är att fylla i formuläret nedan så kommer den hem i din postlåda.

Innehåll

Kyla med bergvärme/jordvärme

Garanti och service