Luft/vatten-värmepump

En luft/vatten-värmepump ger dig ett komplett värmesystem. Det är en stabil och lätthanterlig värmekälla som även kan ge dig stora besparingar på din uppvärmningskostnad.

 

En luft/vatten-värmepump är en fantastisk investering för både plånbok och miljö. Dessa sidor innehåller det mesta du behöver veta innan du investerar i en luft/vatten-värmepump. Om du fortfarande har frågor så får du gärna höra av dig till vår Konsumentkontakt, eller kontakta din närmaste återförsäljare så kan de berätta hur det går till att installera en luft/vatten-värmepump just där du bor.

Hur fungerar en luft/vatten-värmepump?

Undrar du exakt hur en luft/vatten-värmepump fungerar? Det är en genialisk men i grunden enkel uppfinning. Här får du en snabb grundkurs.

HUR FUNGERAR LUFT/VATTEN?

Besparing från första dagen

Viktigaste skälet att skaffa en luft/vatten-värmepump är att spara pengar. Och trots investeringen kan du få mer pengar över redan första dagen. Men hur mycket?

EKONOMI OCH KALKYL

Så går en installation till

Att installera en luft/vatten-värmepump går smidigare och snabbare än många tror. Här kan du se hur det går till, steg för steg.

ATT INSTALLERA LUFT/VATTEN-VÄRMEPUMP

Vad kostar installationen?

Du kommer spara pengar, men en luft/vatten-värmepump innebär också en kostnad. Hur stor kostnad är det och vad påverkar ditt pris?

KOSTNAD OCH PRIS

Begär offert

Vi tar alltid helhetsansvar för installationen av din värmepump. Vi hjälper dig även att beräkna ROT och din framtida besparing.

Jag vill begära offert

Fyll i formuläret så blir du snart kontaktad!

(* = obligatoriskt att fylla i)

1 av 4

Mer tid till familjen med luftvärmepump

Eftersom familjen Carlsson har ett barn med särskilda behov som ständigt behöver föräldrarnas närvaro, ville de förenkla vardagen och hitta ett uppvärmningssystem som skötte sig självt i största möjliga utsträckning.

Pannan sjöng på sista versen och pelletsbrännaren krävde för mycket arbete. Tack vare övergången till luft/vatten-värmepump kan pappa Mattias spendera mer tid med familjen uppe i huset, istället för att hålla till i pannrummet i källaren.

KUNDREFERENSER: LUFT/VATTEN-VÄRMEPUMP

Fördelar och nackdelar

Det är mest fördelar med att skaffa en luft/vatten-värmepump men det kan vara bra att även känna till teknikens nackdelar innan du tar beslutet att investera.

FÖRDELAR OCH NACKDELAR

Vanliga frågor om luft/vatten-värmepumpar

Vi får många frågor om luft/vatten-värmepumpar som återkommer. Här kan du se om vi redan besvarat just din fråga tidigare.

FRÅGOR OCH SVAR: LUFT/VATTEN-VÄRMEPUMPAR

Bra att veta om luftvärmepumpar

Det finns mycket att ta hänsyn till innan du beställer en luft/vatten-värmepump. Beställ ditt exemplar av Stora Värmepumpsboken, så får du svar på allt du behöver veta. Boken kostar inget, allt du behöver göra är att fylla i formuläret nedan så kommer den hem i din postlåda.

Innehåll

Hur fungerar en luft/vatten-värmepump?

Installation av luft/vatten-värmepump

Kostnad och pris

Att byta luft/vatten-värmepump