Distansstyrning

Alla Thermias värmepumpar går att styra på distans, via mobil, dator eller surfplatta. Det finns olika typer av lösningar beroende på värmepump-modell.

Att kunna styra och övervaka olika typer av tekniskt avanserad  utrustnig anses i många fall som en självklarhet idag. Och just när det gäller värmepumpar så är möjligheten till distansstyrning extra viktig och värdefull; dels för att man i alla lägen ska kunna förvissa sig om att värmesystemet fungerar som det ska, och dels för att kunna fjärrstyra de olika funktionerna på distans. 

Det finns olika typer av distansstyrning, passande till olika typer av värmepumpar, där funktioner och inställningar är direkt anpassade efter den värmepumpsmodell som distansstyringen är kopplad till. Thermia har två olika typer av distansstyrning; Thermia Online och Aura Remote.

Thermia Online

Thermia Online passar till de flesta av Thermias värmepump-modeller (berg-/jordvärmepumpar och luft/vattenvärmepumpar). Den exakta lösningen kan variera beroende på typ av värmepump och dess funktioner.  

Läs mer om Thermia Online

Aura Remote

Aura Remote är en distansstyrning anpassad för luft/värmepumpen Thermia Aura. 

Läs mer om Aura Remote