Distansstyrning

De allra flesta Thermias värmepumpar går att styra på distans, via mobil, dator eller surfplatta. Det finns olika typer av lösningar beroende på värmepumps-modell.

Att kunna styra och övervaka olika typer av tekniskt avancerad utrustning anses i många fall som en självklarhet idag. Och just när det gäller värmepumpar så är möjligheten till distansstyrning extra viktig och värdefull; dels för att man i alla lägen ska kunna förvissa sig om att värmesystemet fungerar som det ska, och dels för att kunna fjärrstyra de olika funktionerna på distans. 

Det finns olika typer av distansstyrning, passande till olika typer av värmepumpar, där funktioner och inställningar är direkt anpassade efter den värmepumpsmodell som distansstyrning är kopplad till. Thermia har två olika typer av distansstyrning; Thermia Online och SmartThings-appen för Aura T2 och Aura S2.

Thermia Online

Tjänsten Thermia Online är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla berg- och luft/vatten-värmepumpar. Den exakta lösningen kan variera beroende på typ av värmepump, där allt ingår eller det i vissa fall behövs ett tillbehör (Thermia Online Kit) för att koppla upp värmepumpen mot tjänsten Thermia Online.

Läs mer om Thermia Online

Styr din Aura via SmartThings-appen

Thermia Aura är en av de produkter som blivit utvalda att vara en del av SmartThings - ett system som kopplar samman olika smarta enheter i ditt hem och ger dig möjlighet att styra dem via en app.

Läs mer om Aura T1