Hur mycket kan du spara?

Att installera värmepump är en god affär, både för miljön och för din plånbok. Men exakt hur mycket kan du spara? Gör vår snabbkalkyl så får du en uppfattning.

Behöver din värmepump bytas?

En värmepump är byggd för att leverera värme och varmvatten utan problem i många, många år. Men förr eller senare kommer dagen då värmepumpen måste bytas ut. Du kanske undrar när du borde välja byte eller reparation, eller om det är värt för dig att till och med byta i förtid pga effektivare drift, förnyad försäkring och garantier?

Läs mer om utbyte

Betala din värmepump månadsvis

Vill du investera i en ny värmepump men inte behöva betala allt på en gång? Inga problem. Du kan välja räntefri betalning månadsvis, ett fördelaktigt värmepumpslån och just nu även att göra hela betalningen först om 6 månader med räntefri kredittid. De flesta Thermia-återförsäljare erbjuder dig smart finansiering via Wasa-kredit. 

Delbetala i din egen takt

Allt du behöver veta om värmepumpar

Det finns mycket att ta hänsyn till innan du beställer din värmepump. Beställ ditt exemplar av Stora Värmepumpsboken, så får du svar på allt du behöver veta om värmepumpar. Boken kostar inget, allt du behöver göra är att fylla i formuläret nedan så kommer den hem i din postlåda.