Hur mycket kan du spara?

Att installera värmepump är en god affär, både för miljön och för din plånbok. Men exakt hur mycket kan du spara? Gör vår snabbkalkyl så får du en uppfattning.

Snabbkalkyl: Hur mycket kan jag spara?
Vilken energikälla har du idag?
Välj uppvärmningssystem
Nuvarande förbrukning (kwh/år) för uppvärmning
0
öre/kWh (inkl. nätavgifter och moms) kr/m3
OBS! Detta är en snabbkalkyl. För en mer utförlig, kontakta din återförsäljare.
UPPVÄRMNINGSKOSTNAD (kr) 0 Ny kostnad (kr) 0
Jag kan spara (kr) 0

Boka ett hembesök, för ett mer detaljerat svar

Kalkylen här på sidan hjälper dig att se i grova drag hur mycket pengar du kan spara genom att investera i en värmepump. Men för att få ett mer exakt svar behöver en av våra återförsäljare göra ett besök och titta på husets nuvarande värmeanläggning, läget och en rad andra faktorer. Ett sådant hembesök är kostnadsfritt, och kan nästan betraktas som en gratis energirådgivning.

Ja vill bli kontaktad

Fyll i formuläret så blir du snart kontaktad!

Namn: * Ort: * Telefon: * E-postadress: *

(* = obligatoriskt att fylla i)

Betala din värmepump månadsvis

Vill du investera i en ny värmepump men inte betala allt på en gång? Inga problem. De flesta av Thermias återförsäljare kan erbjuda dig en mycket fördelaktig finansieringslösning. Via räntefria delbetalningar eller via det så kallade ”Värmepumpslånet” kan du köpa din värmepump direkt – utan att behöva lägga in någon säkerhet.

Delbetala i din egen takt

Få Grön rabatt på ditt bolån!

Vet du att du kan sänka din bolånekostnad när du köper en Thermia bergvärmepump? Hemma erbjuder just det. Vi är glada för att det finns en bolåneaktör som insett potentialen i att investera i klimatsmart boende, och ger Grön rabatt vid installation eller utbyte av bergvärmepump. Läs mer och ansök på www.hemma.se/thermia