Kostnadsfritt hembesök inför värmepumpsköp

Det finns många saker att fundera över inför ett värmepumpsköp. Boka ett kostnadsfritt hembesök, så kommer en lokal återförsäljare hem till dig och hjälper dig att ta fram den bästa värmepumpslösningen för just ditt hus.

Ofta dyker det upp en hel del frågor och funderingar när man går i tankarna på att köpa värmepump, som Vilken typ av värmepump kan jag ha i mitt hus?, Kan jag borra för begvärme på min tomt?, Behöver jag söka några tillstånd?, osv ...

Det lättaste sättet att får svar på alla frågor är boka in ett hembesök. Då kommer en återförsäljare hem till dig och går igenom förutsättningarna på plats.

Fyll i formuläret här nedan så kontaktar en lokal Thermia-återförsäljare dig för att boka in ett hembesök. Förutom att vara expert på Thermias värmelösningar känner dom också till de lokala förutsättningarna i området där du bor.

Återförsäljaren kan ge värdefulla tips och råd kring vad du bör tänka på för att ditt värmepumpsköp ska bli det bästa tänkbara. Självklart är hembesöket helt kostnadsfritt.

Fyll i formuläret så blir du snart kontaktad!

(* = obligatoriskt att fylla i)

1 av 4