Världsledande produkter
Vi på Thermia tycker att värmepumpar är det roligaste och mest intressanta som finns. Det är det vi brinner för. Och det känns extra bra med tanke på att vi är med och bidrar till den globala omställningen mot förnybara energikällor. En stor fördel med Thermia är att man kan jobba på en liten ort med världsunika produkter, på ett av branschens mest innovativa företag.

Personalen viktigast
På Thermia månar vi extra mycket om vår personal. Det är människorna hos oss som är kärnan i vår verksamhet och vår allra viktigaste tillgång. Därför vill vi att alla på Thermia ska kunna göra sin röst hörd, att det ska vara högt i tak och att alla får chansen att utvecklas och komma framåt i sin karriär. Hela vår verksamhet med tillhörande funktioner finns i Arvika i västra Värmland. De flesta som jobbar här bor på orten, men vi har också många kollegor som pendlat till Arvika under många år.

Roligt på jobbet
På Thermia är vi både kollegor och kompisar. Vi har roligt både på jobbet och på olika aktiviteter som företaget eller vi själva anordnar. Oavsett om det gäller träning (som t.ex. crossfit, löptävlingar och interna hockeymatcher) eller om det gäller kalas eller andra fritidsaktiviteter – så trivs vi och har roligt tillsammans. Man väljer förstås själv vilka aktiviteter man vill vara med på, och känner man inte för att träna med andra så kan man även utnyttja företagets friskvårdsbidrag på 2500 kr – att lägga på det man själv önskar. Kanske dags att unna sig en massage eller två.

Tillsammans är vi ett gott gäng ”Thermiter” som trivs och verkar tillsammans för att ta fram världens bästa värmepumpar. För oss är det viktigt att trivas och ha kul – det är då man gör det bästa jobbet och stannar länge.