Vår kultur & värderingar

Vår kultur och värderingar

"Om man vill bygga upp en industri, så måste man först och främst ta hänsyn till de ideella värdena. Annars räknar man fel från början. Det andra är att de fabrikat man släpper ut måste vara, inte bara de bästa i sin tid, utan före sin tid, över sin tid."

Per Andersson (1861-1942) grundare Thermia.

Ansvar

På Thermia tar jag inte bara ansvar för mitt eget arbete och utveckling utan även för företagets utveckling. Vi samarbetar och hjälps åt för att lyckas genomföra det vi har kommit överens om och för att få hela teamet att fungera på bästa sätt. Vi tar också ansvar för att göra kunden nöjd och trygg – vi finns där för att guida till bästa produkt och lösning. Vi ser också till att ta ansvar för vår omvärld, miljö och framtid.

Engagemang

Vårt engagemang går inte att ta miste på, vi på Thermia är passionerade och brinner för det vi gör och vi är stolta över vårt erbjudande. Vi är engagerade i våra kunder och vi sätter alltid kundens behov i första rummet.
På Thermia arbetar vi tillsammans mot gemensamma mål och vi har en påtaglig laganda. Som medarbetare stöttar och lyfter vi varandra.

Framåtanda

Vi på Thermia är nytänkande, kluriga och lösningsorienterade. Vi har modet att tänka i nya banor och vara innovativa, både vad gäller vår egen och företagets utveckling. Vi har en öppen dialog om saker som går att utveckla och förbättra. Vi drivs av att hitta fler och nya vägar när vi utvecklar våra produkter och affärer. Vi har en drivkraft att hela tiden bli ännu bättre.