Hemligheten bakom 100 år
av värmländsk innovation

Vår vision är att alltid vara steget före. I mer än 100 år har vi utvecklat morgondagens värmelösningar. Det gör att vi vågar lova unik kvalitet, marknadsledande teknik och innovativa produkter. Med inspiration från naturen levererar vi, tillsammans med våra installatörer, trygghet i varje steg. Hemligheten? Här berättar vi mer.


Här ska en video ska visas, men för att du ska kunna se videon måste du medge användning av marknadsföringscookies.

Ändra ditt medgivande

100 år av utveckling – en kvalitetsgaranti

Vi har börjat från början. I mer än 100 år har vi vänt och vridit, testat och utvecklat. Analyserat och förbättrat – allt för att vara före vår tid i att skapa morgondagens värmepumpar. Våra produkter är resultatet av hårt arbete och innovativ utveckling. Idag och i morgon. 

9 milstolpar i vår historia

Vill du köpa eller byta till en värmepump från Sveriges mest erfarna värmepumpsleverantör?

Kontakta mig

(* = obligatoriskt att fylla i)

1 av 4Marknadsledande teknik – att vara steget före

I generationer har våra produkter legat i framkant. Från kokseldade spisar till värmepumpar och högteknologiska system. Vi utvecklar ständigt våra produkter och är stolta över att vara före vår tid. Vi var exempelvis först på marknaden med att skapa en bergvärmepump med klimatvänligare köldmedie R452B. Ett annat exempel är vår Atlas med oöverträffad prestanda och världens första med ett SCOP-värde över 6.0.


Utveckling och forskning – före vår tid

Framtiden är redan här. Dagens teknologi ger oss helt nya möjligheter och det vill vi ta vara på. Genom åren har vi många gånger bevisat att vi är steget före i utvecklingen av våra produkter. Vi gör det bland annat genom forskning och utveckling i vårt eget utvecklingscenter. Där låter vi våra produkter utsättas för olika typer av klimat- och hållbarhetstester. Allt för att ständigt ha siktet inställt på framtiden och för att fortsätta skapa morgondagens värmepumpar.

 

En trygg och innovativ lösning – idag och i morgon

Vi har en värmepump för varje behov. Vårt mål är att ge våra kunder en trygg värmelösning i balans – hållbart och energieffektivt. För att kunna leverera det krävs en pålitlig process. Tillsammans med våra certifierade återförsäljare och installatörer ser vi till att allt går smidigt – från första kontakt och val av produkt till installation och färdig lösning.
Vem ska jag fråga?

Thermias certifierade återförsäljare finns över hela landet och hjälper dig gärna. Rådgivning kring värmepumpsmodell, effektstorlek och prisbild eller andra frågor – ett tryggt värmepumpsköp.

Hitta återförsäljare


Hjälp att välja värmepump?

Vi har värmelösningar för varje tänkbart ändamål. I vårt produktsortiment finns allt från mindre värmepumpar för små hushåll till stora helhetslösningar för företag och industri. Läs mer om vad vad du ska tänka på när du väljer värmepump.

Tips inför köpKöpa eller byta värmepump?

Låt en av Sveriges främsta värmepumpsexperter hjälpa till. Thermia står för 100 år av innovation och passion. Våra certifierade återförsäljare finns nära dig. Hos oss får du hjälp hela vägen.

Kontakta mig

Fyll i formuläret så blir du snart kontaktad!

(* = obligatoriskt att fylla i)

1 av 4