Välkommen till Thermia Online

Thermia Online är en abonnemangsfri tjänst för distansstyrning av din värmepump. Skapa ett användarkonto och lägg där till din värmepump för att bland annat kunna övervaka, styra och få information om något behöver åtgärdas.

Välj mellan att logga in via desktop eller ladda ner Thermia Online-appen via nedladdningsknapparna, tillgängliga för både Android och Iphone. Välj "sign up" vid första inloggningen för att skapa ditt användarkonto. 

Thermia Online inloggning via desktop: Klicka här

 

Hämta Thermia Online-appen:

Thermia Online Robust:
Thermia Online finns inte som app för Robust.

Inloggning via desktop: Klicka här

Har du frågor om din värmepump?

I de allra flesta fall får du bäst hjälp och support av din lokala Thermiaåterförsäljare - men självklart är du välkommen att kontakta vår konsumentkontakt om du har generella frågor. Många frågor kan du också få svar på här på thermia.se.

Servar du din värmepump?

Thermia ställer inga krav på att du servar din värmepump för att tex Thermia Trygg ska gälla, men precis som för annan teknisk utrustning är det bra att kontinuerligt serva sin värmepump. Det ger längre hållbarhet, bättre prestanda och ökad driftsäkerhet.

Dags att byta bergvärmepump?

En bergvärmepump är en långsiktig investering, och normalt sett kan den leverera värme och varmvatten under många års tid. Men ingen bergvärmepump har evigt liv, och förr eller senare kommer dagen då det är dags att fundera på ett byte.

Hitta återförsäljare

Vill du komma i kontakt med din återförsäljare?  Klicka här, så kan du söka på ort eller företagsnamn.

Hitta återförsäljare