Välkommen till Thermia Online

För att logga in och distansstyra din värmepump klickar du på den gröna, röda eller blå symbolen, beroende på vilken värmepump du har. Du kan även ladda ner en app för respektive värmepumpsgrupp via nedladdningsknapparna.


Är du osäker på vilken av de listade värmepumpsmodellerna du har, så kan du testa dig fram genom att logga in via desktopinloggningarna.
Du kommer endast att kunna logga in i det system som är aktuellt för din anläggning. 

Till inloggning för följande modeller:
Athena, 
Atlas, Calibra, Calibra Eco, Calibra Cool,  Diplomat Inverter, Diplomat Inverter Mini, Mega

Till vår desktopinloggning:

 

Hämta appen här:

 

Till inloggning för följande modeller:
Atec, Atria-serien, Atella, Diplomat Optimum G3 (samt G2), Diplomat Optimum, Diplomat, Diplomat Comfort, Legend, iTec Eco, iTec,  Solid

Till vår desktopinloggning:

 

Hämta appen här:

Till inloggning för följande modeller:
Thermia Robust

Till vår desktopinloggning:

 

Hämta appen här:

Har du frågor om din värmepump?

I de allra flesta fall får du bäst hjälp och support av din lokala Thermiaåterförsäljare - men självklart är du välkommen att kontakta vår konsumentkontakt om du har generella frågor. Många frågor kan du också få svar på här på thermia.se.

Servar du din värmepump?

Thermia ställer inga krav på att du servar din värmepump för att tex Thermia Trygg ska gälla, men precis som för annan teknisk utrustning är det bra att kontinuerligt serva sin värmepump. Det ger längre hållbarhet, bättre prestanda och ökad driftsäkerhet.

Dags att byta bergvärmepump?

En bergvärmepump är en långsiktig investering, och normalt sett kan den leverera värme och varmvatten under många års tid. Men ingen bergvärmepump har evigt liv, och förr eller senare kommer dagen då det är dags att fundera på ett byte.

Hitta återförsäljare

Vill du komma i kontakt med din återförsäljare?  Klicka här, så kan du söka på ort eller företagsnamn.

Hitta återförsäljare