Lansering av bergvärmepump för små och medelstora villor

Thermia följer upp den framgångsrika lanseringen av bergvärmepumpen Diplomat Inverter, och släpper nu en mindre variant i samma serie – Diplomat Inverter Medium.

Thermia fortsätter att plocka marknadsandelar och växa snabbare än totalmarknaden. Målmedvetna investeringar i forskning och utveckling är en viktig del av förklaringen.
Lanseringen av den varvtalsstyrda värmepumpen Thermia Diplomat Inverter blev en stor framgång under 2015, och nu följer Thermia upp med en kompletterande lansering i serien – Diplomat Inverter Medium.

Den nya produkten är byggd med samma teknik som sin framgångsrika storebror Diplomat Inverter, men har ett något lägre effektspann – vilket gör den nya Medium-varianten extra effektiv för små och medelstora villor.

”Med Inverter Medium kan vi sänka energikostnaden ytterligare ett snäpp för de villaägare som bor i mindre eller medelstora hus. Och eftersom vi vet att det finns en stor efterfrågan här, är det extra kul att vi nu kan presentera den här produkten”, säger Thermias försäljningsdirektör Lars Gyllander.

Diplomat Inverter Medium finns tillgänglig för beställning hos Thermias återförsäljare från och med idag, den 6 juli 2016. Den befintliga versionen av Diplomat Inverter (som har storleksbeteckningen Large) kommer att fortsätta säljas precis som tidigare.

Ladda ner pressreleasen som pdf.