Sov svalt med Thermia Aura-serien i sommar
- tystgående, effektiva och lättplacerade
luft/luftvärmepumpar

Thermias Aura-serie är byggd för nordiskt klimat och är extra effektiv både i värme- och kyldrift. Den specialutvecklad triangeldesign ger mycket låg ljudnivå, ökadkapacitet och endast 26 cm hög innedel - dessutom ingår alltid 6 års trygghetsförsäkring med åskskydd i köpet.

Aura T1 – top of the line

Aura T1 är toppmodellen i vårt sortiment av luft/luftvärmepumpar. Distansstyrning via WiFi och har aktiv luftrening, mycket låg ljudnivå, maximal prestanda och funktionalitet i ett smidigt format.

Aura S1 – stabil och pålitlig

Ett kostnadseffektiv alternativ för dig som vill ha en stabil och pålitlig luft/luftvärmepump med låg ljudnivå.  Det smidiga format gör den lätt att placera.

Begär offert

Vi sätter ihop en offert utifrån dina förutsättningar. Givetvis helt kostnadsfritt.

Begär offert

Fyll i uppgifterna nedan, så kontaktar vi dig för att gå igenom dina förutsättningar och önskemål. Utifrån detta underlag får du sedan en offert, specifikt framtagen för just dina behov – helt kostnadsfritt förstås.

Namn: * Ort: * Telefon dagtid: * E-postadress: *

(* = obligatoriskt att fylla i)

Installera värmepump nu - betala om 6 månader! 
Eller delbetala i din egen takt.

Tillsammans med Wasa Kredit erbjuder Thermia smarta finansieringslösningar för dig som privatperson.  
- Ansökan görs på bara några minuter hos din återförsäljare.
- Mobilt Bank-ID kan användas för ansökan.
- Snabbt, enkelt och smart.

LÄS MER OM FINANSIERINGSLÖSNINGAR

Kontakta en återförsäljare

Din lokala Thermia-återförsäljare hjälper dig med offert och goda råd när du funderar på att skaffa luft/luftvärmepump. Välkommen!

HITTA ÅTERFÖSÄLJARE

  

Varför luft/luftvärmepump?

Luft/luftvärmepump är ett perfekt val för dig som vill ha ett alternativ till direktverkande el eller annan uppvärmning utan vattenburet värmesystem.

Med en luft/luftvärmepump från Thermia kan du sänka dina uppvärmningskostnader rejält, samtidigt som du får möjligheten till bättre inomhusluft och kyla inomhus under varma sommardagar.

Alla våra luft/luftvärmepumpar är byggda för nordiskt klimat och levereras med vår trygghetsförsäkring som gäller för hela produkten – i upp till 16 år.

Läs mer