En ny tyst generation luft/luftvärmepumpar

Aura T2 och Aura S2 är nästa generation i Aura-serien. Två mycket effektiva och tysta luftluftvärmepumpar - även när det är riktigt kallt. Dessutom ingår alltid 6 års trygghetsförsäkring med åskskydd i köpet.

Aura T2 – topmodellen med energiklass A+++

Aura T2 är toppmodellen av våra luft/luftvärmepumpar och kvalificerar sig för högsta möjliga energiklass A+++ och med SCOP 5,1. Den ger dig maximal prestanda och funktionalitet, även i vårt nordiska klimat. Du styr den enkelt via inbyggt WiFi med en användarvänlig app.

Läs mer om Aura T2

Aura S2 – stabil, tyst och pålitlig

Aura S2 är en stabil och pålitlig luft/luftvärmepump, byggd för vårt nordiska klimat. Den är perfekt för dig som vill ha en energieffektiv kompletterande värmekälla. Du styr den enkelt via inbyggt WiFi med en användarvänlig app.

Läs mer om Aura S2

Begär offert

Vi sätter ihop en offert utifrån dina förutsättningar. Givetvis helt kostnadsfritt.

Begär offert

Fyll i uppgifterna nedan, så kontaktar vi dig för att gå igenom dina förutsättningar och önskemål. Utifrån detta underlag får du sedan en offert, specifikt framtagen för just dina behov – helt kostnadsfritt förstås.

Namn: * Ort: * Telefon dagtid: * E-postadress: *

(* = obligatoriskt att fylla i)

Installera värmepump nu - betala om 6 månader! 
Eller delbetala i din egen takt.

Tillsammans med Wasa Kredit erbjuder Thermia smarta finansieringslösningar för dig som privatperson.  
- Ansökan görs på bara några minuter hos din återförsäljare.
- Mobilt Bank-ID kan användas för ansökan.
- Snabbt, enkelt och smart.

LÄS MER OM FINANSIERINGSLÖSNINGAR

Kontakta en återförsäljare

Din lokala Thermia-återförsäljare hjälper dig med offert och goda råd när du funderar på att skaffa luft/luftvärmepump. Välkommen!

HITTA ÅTERFÖSÄLJARE

  

Varför luft/luftvärmepump?

Luft/luftvärmepump är ett perfekt val för dig som vill ha ett alternativ till direktverkande el eller annan uppvärmning utan vattenburet värmesystem.

Med en luft/luftvärmepump från Thermia kan du sänka dina uppvärmningskostnader rejält, samtidigt som du får möjligheten till bättre inomhusluft och kyla inomhus under varma sommardagar.

Alla våra luft/luftvärmepumpar är byggda för nordiskt klimat och levereras med vår trygghetsförsäkring som gäller för hela produkten – i upp till 16 år.

Läs mer