Thermia lanserar marknadens starkaste trygghetspaket

Thermias trygghetsförsäkring kan nu förlängas ända upp till 18 år - det starkaste trygghetspaketet som någon svensk värmepumpsleverantör kan erbjuda. Förlängningen kan erbjudas tack vare ett framgångsrikt kvalitetsarbete.

Thermia har alltid legat i täten när det gäller garantier och trygghetsförsäkringar i den svenska värmepumpsbranschen. Nu tar man ytterligare ett kliv och förlänger den maximala försäkringstiden med ytterligare fyra år.

Sex års trygghet ingår alltid vid köp av en värmepump från Thermia, i form av en kostnadsfri trygghetsförsäkring. Därefter får köparen möjlighet att själv förlänga sin försäkring ett år i taget. För den som får sin värmepump levererad från 1 oktober 2016, kan försäkringen nu alltså förlängas ända upp till 18 år för berg-, jord- och sjövärmepumpar, och upp till 16 år för luft/vatten- och luft/luftvärmepumpar.

”Det här är en stor trygghet som vi nu är helt ensamma om att erbjuda våra kunder. Ett mycket stort mervärde, det känns väldigt bra”, konstaterar försäljningsdirektör Lars Gyllander.

Trygghetsförsäkringen är ett komplement till hem-, villa eller fritidshusförsäkring. Den ersätter självrisk och eventuell värdeminskning i samband med maskinskada.

”De förbättrade villkoren är ett resultat av ett envist och metodiskt kvalitetsarbete”, säger Lars Gyllander.

Thermias kvalitetsarbete är nu fullt jämförbart med det som bedrivs i exempelvis bilindustrin, och det är detta kvalitetsarbete som gör att Thermia nu kan erbjuda helt unika villkor i sin trygghetsförsäkring.