Thermiaskolan

En kunnig återförsäljare är minst lika viktig som en bra värmepump. Därför driver vi sedan 1977 Thermiaskolan för våra återförsäljare. Skolan erbjuder även allmänna kurser, tillgängliga för alla inom branschen.

En bra värmelösning består av flera olika faktorer. En anläggning som pålitligt och säkert levererar den värme och det varmvatten som hushållet behöver, i kombination med tryggheten från garantier och servicepaket – men också en kunnig återförsäljare som kan erbjuda den kompetens, service och hjälp kunden behöver.Tekniken är viktig, men viktigast av allt är helheten.

Det är därför vi bara arbetar med återförsäljare som är certifierade och det är därför vi sedan 1977 driver Thermiaskolan som säkerställer hög standard och god kvalitet i varje led.


För dig i vår bransch
På Thermiaskolan utbildar vi våra återförsäljare både teoretisk och praktisk gällande våra produkter, installation, dimensionering, felsökning, med mera.

Thermiaskolan erbjuder även allmänna utbildningar som är öppna för andra än våra återförsäljare. På uppdrag av INCERT (Installations Certifiering i Stockholm AB) är Thermiaskolan ett av landets examinationscenter för till exempel examination inom kylteknik och AC.

Du kan läsa mer om dessa allmänna kurser under kursprogram.

Kursbokning

För att boka en kurs kontaktar du Thermiaskolans reception:

Telefon: 0570- 813 00
Kursanmälan till Ingela Eriksson
info@thermia.se

(Kontaktperson för övriga frågor kring Thermiaskolan eller kursinnehåll: Daniel Eriksson eller Anders Nilsson, 0570- 813 00.)

Förhållningsregler ang Covid-19 och övriga sjukdomar

För att bidra till minimerad smittspridning, samt skydda verksamheten och trygga leveranserna av värmepumpar till våra kunder, så har Thermia fortsatt några viktiga förhållningsregler vid besök i våra lokaler.

Förhållningsregler angående Covid-19 och övriga sjukdomar

  • Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och kurser kan komma att ställas in med kort varsel.
  • Om en deltagare känner av symptom på väg till, eller under utbildningen, kontakta Thermiaskolan.
  • Vid avbruten utbildning kommer kursdeltagaren att erbjudas att gå vid ett senare tillfälle utan extra kostnader.
Innehåll

INCERT

Kursprogram våren 2023