Vill du bli Thermiaåterförsäljare?

Vi söker efter Sveriges
näst bästa installatörer
av värmepumpar.

Vi har två viktiga frågor till dig: Är du grymt bra på det du gör – men känner ändå att det saknas något litet innan du känner dig som bäst i Sverige? Andra frågan: Jobbar du med installation av värmepumpar? Svarar du ”Ja” på båda frågorna ska du läsa vidare nu.

I många tusen svenska källare står värmepumpar från Thermia och gör sitt jobb, dag efter dag efter dag. Sommar som vinter. De går och går och det beror inte bara på att värmepumparna är bra. Det beror lika mycket på hantverkarna som installerat dem: Sveriges bästa installatörer – om du frågar oss. Lagarbetet är hemligheten och det är lagarbetet som gör att vi just nu installerar fler värmepumpar än någonsin.

Vi tar marknadsandelar. Allt fler svenska villaägare väljer Thermia, och nu måste vi hitta fler installatörer! Det säger sig självt att det inte kan vara vilken rörmokare som helst. Vi vill hitta de som redan är riktigt bra – och visa hur vi tillsammans kan göra bra till bäst. 

Vi erbjuder en spännande resa. Allt från produktutveckling och support till marknadsföring är genomtänkt in i minsta detalj, ett vinnande koncept, som du som Thermiainstallatör blir en del av.

Du blir del av en tradition som skapat långa rader av energitekniska innovationer som alltid legat i branschens absoluta framkant. Vi ger dig utbildning, produkter med hög kvalitet och intresserade kunder. Det vi vill ha i gengäld är att du delar vår vision: om att bli lite bättre varje dag.

Känner du att du har mer att ge? Vill du sikta högre? Hör av dig till lars.gyllander@thermia.se  så tar vi kontakt. (Självklart behandlar vi alla som
hör av sig till oss med största diskretion).

12 goda skäl att vara Thermia-återförsäljare

Som certifierad Thermiainstallatör blir du en del i ett vinnande koncept där allt från produktutveckling och support till marknadsföring och säljstöd är genomtänkt in i minsta detalj. Det finns helt enkelt många goda skäl att bli Thermia-återförsäljare - här är några av dom:

Läs mer om att vara Thermia-återförsäljare