Luftvärmepump - pris

Det finns flera faktorer som spelar in när man ska köpa luftvärmepump - pris är en av de viktigaste. Men siffran som står på prislappen på en luft/vatten-värmepump, en frånluftsvärmepump eller luft/luft-värmepump är bara en del av den ekonomiska helheten.

Flera parametrar måste vägas in när man ska välja luftvärmepump: pris, funktion och totalekonomi, bland annat. Men att bara titta vad som står på sista raden i en offert för installation av luft/vatten-värmepump, frånluftsvärmepump eller luft/luftvärmepump - det ger inte hela bilden.

Vad är dyrt och vad är billigt? Det beror inte bara på själva installationskostnaden, utan också på hur stor besparingen blir. Och hur stor besparingen blir – det beror i sin tur bland annat på vilken typ av värmeanläggning man har innan installationen och hur man finansierar investeringen.

Här kommer våra återförsäljare in. De hjälper dig gärna med en genomgripande kalkyl för alla delar kring installationen av din luftvärmepump: pris, besparing och totalekonomi. De flesta Thermia-återförsäljare erbjuder dig även att installera direkt, men betala månadsvis. Läs mer om att delbetala i din egen takt.

Kostnadsfri rådgivning

Funderar du på att köpa värmepump? Vi hjälper dig gärna med kostnadsfri rådgivning.

Jag vill ha rådgivning

Fyll i formuläret så blir du snart kontaktad!

(* = obligatoriskt att fylla i)

1 av 4