Thermia Online

 • Ger dig möjlighet att övervaka och styra din värmepump på distans, via app och dator
 • Snabb och tydlig överblick, samt detaljerad information med historik
 • Informerar dig om något behöver åtgärdas

Thermia Online – styr din värmepump var du än befinner dig

Med tjänsten Thermia Online kan du styra och övervaka din värmepump på distans. Det ger dig kontroll på ditt värmesystem var du än befinner dig i världen. Du kan till exempel sänka temperaturen när du är bortrest och höja den lagom till du kommer hem. Skulle du komma hem tidigare än beräknat, inga problem – via Online ser du enkelt till att huset är varmt och skönt när du vill att det ska vara det. 

Enkelt, bekvämt och tryggt

Via Online kan du när som helst kolla hur ditt värmesystem arbetar och vilken temperatur du har i värmesystemet där hemma. Med en inomhusgivare kopplad till värmepumpen kan du även se den aktuella inomhustemperaturen. Skulle något mot förmodan behöva åtgärdas får du omedelbart information om detta via Online. Du kan även komma överens om att lägga till fler användare, t.ex. din installatör eller granne. Dom får då samma information som du från Thermia Online. 

Thermia Online är en tjänst som kan användas till de flesta av Thermias villavärmepumpar. Vissa värmepumpar behöver kompletteras med ett tillbehör för att kopplas upp mot tjänsten Thermia Online. Fråga din återförsäljare för mer information och se jämförelsetabellerna för våra bergvärmepumpar och våra luft/vattenvärmepumpar.

 

Tilläggstjänst för timprisstyrning

Möjlighet till timprisstyrning av din värmepump finns i Thermia Online som en kostnadsfri tilläggstjänst, Smart Price. För att veta mer om tjänsten och om den är tillgänglig för din installation och värmepump, läs mer om Smart Price.

Så här funkar det

För att komma igång med tjänsten Thermia Online laddar du ner appen, skapar ett användarkonto och lägger sen till din värmepump till ditt konto. Självklart fungerar Online för både Iphone och Android – appen laddar du ner på App Store eller Google Play. 

All data skickas från din värmepump som krypterad data och lagras i en molntjänst. Det gör också att du när som helst kan komma åt Online - från vilken dator, smartphone och surfplatta som helst. Funktionerna i Thermia online varierar lite beroende på vilken värmepump du har.

Här loggar du in till Thermia Online 


License Agreement: 
EULA (End User License Agreement)

Begär offert

Din närmsta Thermia-återförsäljare sätter ihop en offert utifrån dina förutsättningar.

Fyll i uppgifterna nedan, så kontaktar vi dig via mail för att gå igenom dina förutsättningar och önskemål. Utifrån det underlaget får du sedan en offert från en Thermia-återförsäljare, specifikt framtagen för just dina behov – helt kostnadsfritt förstås.

(* = obligatoriskt att fylla i)

1 av 4

Produktegenskaper:

 • Styr och övervaka din värmepump på distans via dator, mobil eller surfplatta
 • Möjlighet att ställa in temperaturer och driftparametrar
 • Temperatur- och aktivitetshistorik
 • Larmfunktion, om något behöver åtgärdas får du automatiskt meddelande om detta
 • Du kan ge din installatör tillgång till ditt online
  • dom får då larm vid behov av åtgärd
  • dom kan vid behov ändra värmepumpens inställningar på distans
 • Möjlighet att styra och övervaka flera anläggningar, som till exempel sommartugan/fjällstugan