Den viktiga återförsäljaren

För att få en effektiv värmeanläggning räcker det inte med en bra värmepump. Värmepumpen är självklart viktig, men för att få maximal besparing och bästa funktion är det minst lika viktigt att du väljer en bra installatör.

Välj en certifierad återförsäljare

Ett värmesystem består av många olika delar, där värmepumpen är själva hjärtat i anläggningen. För att få ut maximal prestanda av systemet måste man se till helheten – hur de olika komponenterna i systemet är utformade och samverkar. Om inte detta görs på rätt sätt kan även den bästa värmepump ge ett mediokert resultat. Det är därför installatören är så oerhört viktig för slutresultatet, och det är därför vi på Thermia endast låter våra certifierade återförsäljare installera våra produkter.

Kostnadsfritt hembesök

För att få fram den information som krävs, för att ta fram den bästa helhetslösningen, behöver återförsäljaren göra ett hembesök. Det är kostnadsfritt, och innebär inga förpliktelser från din sida. Vid hembesöket går återförsäljaren igenom din befintliga värmeanläggning, tittar på huset och tomten och pratar igenom vilka behov du och din familj kan tänkas ha, nu och i framtiden.

Återförsäljaren hjälper dig att få

  • Maximalt värde av din investering
  • Största möjliga energibesparing
  • Ett varmt och behagligt hem
  • Varmvatten som räcker åt alla i bostaden
  • En installation som är optimerad för just ditt hus
  • Hjälp om något krånglar

 

Hitta återförsäljare

Alltid certifierade återförsäljare

Återförsäljarna är vår kontaktyta mot dig som slutkund, och det är de som installerar och justerar in värmepumpen och ser till att allt fungerar som det ska. För att säkra kvaliteten på din installation, så arbetar vi bara med återförsäljare som är certifierade och som har genomgått de utbildningar vi föreskriver. Alla våra drygt 200 återförsäljare över hela landet besitter de kunskaper som krävs för att de ska kunna fungera som din energirådgivare. 

Hitta återförsäljare

Med vår kartfunktion kan du snabbt och enkelt hitta din närmaste återförsäljare. 
 

Hitta återförsäljare

Boka kostnadsfritt hembesök

Boka ett kostnadsfritt hembesök så hjälper vi dig räkna ut både din exakta kostnad för att installera bergvärme och hur mycket du kommer spara i uppvärmningskostnad. 

BOKA KOSTNADSFRITT HEMBESÖK

Fyll i formuläret så blir du snart kontaktad!

(* = obligatoriskt att fylla i)

1 av 4