Frånluftsvärmepump

Är frånluftsvärmepump rätt typ av luftvärmepump för dig? Nedan hittar du mer information om tekniken, hur det går till att installera samt vanliga frågor och svar.

Fakta om frånluftsvärmepumpar

Här hittar du information om hur en frånluftsvärmepump fungerar, fördelar och nackdelar och vad som påverkar både kostnad och besparing.

FAKTA: FRÅNLUFTSVÄRMEPUMP

Att installera en frånluftsvärmepump

Processen för att installera en frånluftsvärmepump är lite enklare än exempelvis en bergvärmeinstallation. När det är dags att byta frånluftsvärmepumpen är detta också smidigt och enkelt. Här förklarar vi hur det går till.

INSTALLERA FRÅNLUFTSVÄRMEPUMP

Begär offert

Vi tar alltid helhetsansvar för installationen av din värmepump. Vi hjälper dig även att beräkna ROT och din framtida besparing.

Jag vill begära offert

Fyll i formuläret så blir du snart kontaktad!

(* = obligatoriskt att fylla i)

1 av 4

Vanliga frågor och svar om frånluftsvärmepumpar

Varje dag hör människor av sig till Thermia Konsumentkontakt med olika frågor. Många frågor om frånluftsvärmepumpar återkommer och vi har sammanställt de allra vanligaste frågorna. Kanske finns svaret på din fråga här?

FRÅGOR OCH SVAR: FRÅNLUFTSVÄRMEPUMPAR

Om du funderar på en frånluftsvärmepump

Det finns mycket att ta hänsyn till innan du beställer en luft/luft-värmepump. Beställ ditt exemplar av Stora Värmepumpsboken, så får du svar på allt du behöver veta. Boken kostar inget, allt du behöver göra är att fylla i formuläret nedan så kommer den hem i din postlåda.

Läs mer om frånluft

Fakta: Frånluftsvärmepump

Installation av frånluftsvärmepump